Krijg tot wel €1000,00 terug voor je oude versterker

Genieten van de perfecte weergave van muziek en film wordt nu wel heel erg interessant. Want koop je een nieuwe Anthem MRX 520, 720 of 1120 receiver of AVM 60 processor en ruil je je oude receiver of versterker tegelijkertijd in, dan ontvang je direct een inruilpremie tot wel € 1.000,-. Zo wordt je nieuwe Anthem niet alleen stukken goedkoper, je hoeft ook uw oude apparatuur niet meer particulier te verkopen.

Anthem: de beste A/V producten ter wereld

Anthem levert hoogstaande A/V apparatuur die overal ter wereld als referentie in én ver boven hun prijsklasse gelden. Dat heeft te maken met de puristische opbouw van Anthem producten: krachtige versterking, luxe componenten en bewezen technieken dragen zorg voor krachtige weergave van geluid en perfecte verwerking en doorvoer van videosignalen. Zowel de Anthem MRX receivers als de veelgeroemde Anthem AVM 60 processor bieden enorm veel mogelijkheden en zijn vrijwel volledig aan de wensen van de gebruiker aan te passen dankzij de vele aansluit- en instelmogelijkheden. 

Nog beter dankzij ARC Genesis

Dankzij de derde generatie van de eigen Anthem Room Correction software, ARC Genesis, wordt elke film, serie of muziekalbum een weergaloze belevenis. ARC Genesis is de nieuwe standaard in Room Correction en laat Anthem A/V producten optimaal presteren in elke ruimte. Met de meegeleverde inmeetmicrofoon op luxe standaard en de in eigen huis ontwikkelde Digital Signal Processing software transformeert ARC Genesis de weergave naar de unieke akoestische kenmerken van uw huis. Dat levert verbluffende verbeteringen op aan het geluid dat u ervaart. Niet eerder klonk muziek en film zo goed!

Modellen die meedoen:
MRX520, MRX720, MRX1120 en AVM60
mail ons voor de voorwaarden en de exacte inruilpremie