HomeHA1ISFsymbol

ITC is genomineerd als Home Theater bedrijf van het jaar 2009
(Home Studio Dealer award)

 

* Ontwerp, advisering en uitvoering
* Kalibratie van nieuwe en bestaande opstellingen
* Gespecialiseerd in beeld
* Kalibratie DVD’s/BD’s en meters
* 2 Luxe demoruimtes van instap tot high-end
* Home Automation & boardroom inrichtingen
Officieel importeur voor : PMS, Crystalio, Eichmann en HT7

 

Onze showroom is geopend van dinsdag tm zaterdag Maar we werken alleen op afspraak, dit om uw persoonlijke aandacht te waarborgen.

 

Welkom op de pagina’s van ITC Home Theater, DE Home Theater specialist voor uw droom theater
ITC Home theater is DE specialist voor Home Theater, of u nu een budget heeft van € 1000,00 of € 100.000,00 wij vinden zeker een oplossing die volledig aan uw wensen voldoet. ITC Home Theater is volledig gecertificeerd door het Amerikaanse ISF (Imaging Science Foundation) en HAA (Home Acoustics Alliance). Dit betekent voor u als klant dat u zaken doet met een leverancier die niet alleen op de hoogte is van de apparatuur maar tevens van de calibratie en plaatsing van deze apparatuur en het tunen van uw ruimte voor een optimale beleving van het Home Theater fenomeen.

 

ITC Home Theater levert naast de bekende merken ook een volledige eigen import lijn van top producten en levert tevens het unieke Nederlandse product HT-7 speakers, speakers die volledig zijn ontworpen met kwaliteit hoog in het vaandel.

 

ITC word gezien als een van de voorlopers op het gebied van Home Theater en HDTV, en is natuurlijk nog steeds bezig om Home Theater en alles wat daar bij hoort te promoten en mensen in te lichten over de verschillende opties en mogelijkheden, zie oa Frank Doorhof van ITC in deze clip van Kassa over HDTV Frank Doorhof als Expert in Kassa over HDTV


Wij hopen dat u veel informatie vindt op onze pagina’s, en heeft u nog vragen kunt u altijd mailen, bellen of ons forum bezoeken : http://www.htforum.nl/
Het HTforum.nl is een initiatief van ITC Home Theater.

HTJF