Audio is natuurlijk een essentieel onderdeel van de Home Theater beleving.
High-end merken zijn er niet zo heel veel, en al helemaal niet merken die ook nog eens alles compleet aanbieden.
Vandaar dat we gekozen hebben om Anthem in ons assortiment op te nemen,

Anthem levert een zeer complete lijn van receivers tot high-end processoren die niet alleen 3D HDMI switching ondersteunen maar natuurlijk ook alle nieuwe geluidsnormen kan verwerken. Daarnaast is de kwaliteit van Anthem zonder enige twijfel van topkwaliteit. De receivers en processoren hebben meer dan genoeg in en uitgangen om zelfs de meer complexe setups te ondersteunen en de gebruiker te trakteren op een fantastische beeld/geluids ervaring.

 

Nu is natuurlijk niet elke kamer perfect….. en om optimaal te kunnen genieten van de bioscoop beleving is het natuurlijk wel “handig” als de stem van de acteur niet veranderd van James Bond in Tombraider als hij/zij van links naar rechts loopt, vandaar dat Anthem een zeer geavanceerde room correctie methode gebruikt die door ITC ingesteld kan worden bij u ter plekke. Niet alleen het geluidsniveau van de speakers word aangepast maar ook de “problemen” van de kamer of speakers worden verwerkt in de room EQ. Om het systeem volledig uit te leggen zou veel ruimte in beslag nemen maar laten we het zo zeggen… uw geluid gaat van “oh mooi” naar “OH WOW”.

Wilt u meer informatie of prijzen ontvangen van Anthem mail dan naar ons en we nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een gepaste offerte.

 

Meer informatie over Anthem