Home Theater komt pas goed tot zijn recht met een zeer goed beeld.
In de laatste jaren is er enorm veel veranderd op het gebied van de weergave van films, de televisies worden groter en vooral beter maar ook projectie word steeds meer gemeengoed, met schermen zoals de Black Diamond (waarvan ITC de importeur is in Nederland) is het zelfs mogelijk om film te kijken zonder de lichten te dimmen waardoor ook de mensen die niet mee willen kijken gewoon hun activiteiten kunnen blijven zien.

 

Op projector gebied is het ook een zeer interessante periode, waar een paar jaar geleden de projectoren nog erg donker en flets waren en amper detail lieten zien in de donkere gebieden, is het tegenwoordig een feest om te kijken naar de nieuwe generatie projectoren. Onlangs hebben we al een stukje geplaatst over de nieuwe 4K generatie projectoren van Sony maar vandaag wat aandacht voor de 2 nieuwe projector van Epson.

 

ITC Home Theater mocht als eerste in Nederland deze units reviewen en heeft natuurlijk ook vanaf vandaag de nieuwe generatie op demo.
Lees de zeer lovende review van Frank Doorhof op www.htforum.nl en maak snel een afspraak om je te laten betoveren door deze nieuwe generatie projectoren van Epson.

 

Review Epson TW7200
Review Epson TW9200

ehwtw7200_03.png.nac.png